Fotografia

Impressió de fotografies

Impressió de fotografies

Imprimim les vostres fotografies a la mida i paper que vulgueu. Impressió amb paper fotogràfic al moment fins a 20x100cm. Per altres mides 3-4 dies laborables.

Marcs

Marcs

Lluïu les vostres fotografies com es mereixen amb un marc. Disponibles en un ampli ventall de mides, colors, formes, materials, textures i preus.

Emmarcació a mida

Emmarcació a mida

Tot tipus de marcs, vidres i acabats per emmarcar el que vulgueu, làmines, fotografies, llenç, samarretes, roba, figures, rajoles...tot el que us pugueu imaginar.

Àlbums

Àlbums

Guardeu les vostres fotografies amb un àlbum d’anelles, slip-in o enganxeu-les en un àlbum cosit. Tenim molts models i de diferents preus.

Revelat analògic

Revelat analògic

Revelat analògic de rodets amb còpies o CD.

Restauració de fotografies

Restauració de fotografies

Restaurem i recuperem fotografies que amb el temps s’han espatllat per ser antigues, ratllades, tacades... d’aquesta manera el record no es perdrà mai.

Acabats fotogràfics per decorar

Acabats fotogràfics per decorar

Convertiu les vostres fotografies en acabats preparats per penjar com Laminamarc (fusta), cartró ploma, llenç, làtex...

I-moments

I-moments

Descarregueu el programa i munteu els vostres àlbums digitals fotogràfics, calendaris, postals... www.i-moments.com/ca/tienda/2960/

Regals personalitzats

Regals personalitzats

Amb la vostra fotografia us farem el regal que vulgueu, coixins, puzzles, tasses, samarretes...

Hofmann

Hofmann

Descarregueu el programa i munteu els vostres àlbums digitals, calendaris, postals... CODI: 202030

Fotomuntatges

Fotomuntatges

Aconseguim imatges increïbles i impossibles, des de simples retocs com afegir una persona a una fotografia fins a les més divertides imatges afegint la vostra presència a personatges famosos. També fem collages amb recopilacions de fotos per a aniversaris o moments destacats de la vostra vida que vulgueu emmarcar. Que voli la vostra imaginació!

Digitalització de cintes

Digitalització de cintes

Torneu a reviure els millors moments familiars de les vostres cintes antigues però aquesta vegada amb la comoditat del DVD o arxiu digital. No deixeu perdre els millors moments de la vostra vida.

Detalls

Detalls

El record de la vostra celebració per als convidats. Tenim diferents catàlegs amb centenars de productes, des de figuretes, espelmes, sabons, tovalloles, ventalls, mocadors, flors, llapis, punts de llibre...Veniu i us deixarem els catàlegs perquè us els mireu a casa.

Invitacions

Invitacions

Convideu als vostres familiars amb les invitacions més divertides i originals que us pugueu imaginar.