Dia de la Mare

El proper diumenge 3 de Maig és el dia de la mare! Per a aquest dia tan especial us animem a regalar records!

El primer diumenge del mes de maig es fa un reconeixement a totes les mares, sabem que ser mare ho és tots els dies de l’any, però perquè no dedicar un dia a aquesta persona tan important a les nostres vides? La persona que ens ajuda cada dia amb totes les dificultats que ens sorgeixen, la que mira sempre què és el millor per nosaltres (tot i que a vegades no ens agradi), la que a vegades és una mica pesada (però a la llarga te’n adones que tenia raó), en fi a totes les mares i dones que fan que la teva vida sigui millor i que saps que sempre, passi el que passi, estaran allà per ajudar-te i recolzar-te.

Aquest any ho haurem de celebrar diferent ja que no podrem sortir al carrer de la mateixa manera que ho hem fet els altres anys. Per això us proposem de tirar enrere en el temps i recordar amb imatges aquells moments que hem viscut junts i juntes!

Així doncs, us suggerim algunes idees per regalar a la vostra mare, àvia, amiga, tieta, cosina…perquè al final ser mare és estimar a les persones que t’envolten i fer tot el possible perquè siguin felices.

LÀMINA 20×30 PAPER FOTOGRÀFIC MAMA

Es tracta d’una làmina amb la paraula mama, cada lletra composta per una foto i acompanyada per una frase que podeu personalitzar.

Que necessitem per omplir-la?

  • 4 fotos digitals (una foto per lletra)
  • 1 frase per la mama

Tenim diversos formats i opcions d’entrega de la làmina:

· Digital

Envia’ns les 4 fotos i frase per e-mail i te la farem arribar digitalment perquè facis amb ella el que prefereixis. Pot ser en català o castellà.

PREU: 4,50€ (Podeu pagar amb bizum o transferència)

· Impresa amb paper fotogràfic

Envia’ns les 4 fotos i la frase per e-mail i t’entregarem la impressió amb paper fotogràfic mate a la mida 20x30cm dins d’un sobre blanc. Temps d’entrega 24h.

PREU: 7,50€

· Impresa i emmarcada

Envia’ns les 4 fotos i la frase per e-mail i t’entregarem la impressió amb paper fotogràfic mate a la mida 20x30cm emmarcada amb el quadre que més t’agradi. Temps d’entrega 24h.

PREU: Marc grapes 20×30 + làmina impresa= 11,50€
PREU: Marc plàstic negre + làmina impresa= 13,50€
PREU: Marc fusta beige + làmina impresa= 19,70€
PREU: Marc fusta blanca + làmina impresa= 19,70€
PREU: Foam amb làmina impresa= 15,60€

QUADRE DE FUSTA AMB PARAULA

Mini quadrets de fusta blanca amb paraula. Medeixen 10x10cm i s’enganxen directament a la paret, també pots recolzar-ho a on vulguis. Envia’ns la foto que vols emmarcar especificant la paraula que més t’agradi. Temps d’entrega 24h.

Necessitem:

  • 1 foto digital
  • Triar quina paraula t’agrada més: Amor, Genial, Fotos, Sensacional, Familia

PREU: 3,70€

QUADRE FUSTA “LA MEVA HISTÒRIA”

Explica les millors històries que has viscut amb ella i penja-les a la paret per recordar-les cada vegada que passis per davant. Quadre de fusta blanca amb 5 fotos horitzontals 7x10cm. Envia’ns les fotos que vols emmarcar especificant la frase que més t’agradi. Temps d’entrega 24h.

Necessitem:

  • 5 fotos horitzontals digitals
  • Triar frase quadre: La meva història o My story

PREU: 9,70€

Què us ha semblat? Creiem que li pot agradar moltíssim!

Aquesta setmana el nostre horari d’atenció al públic serà de dilluns a dijous (recordeu que divendres és festiu) de 10h a 14h. A les tardes entreguem comandes amb hora concertada.

Si tens alguna idea per regalar posa’t en contacte amb nosaltres i farem tot el possible per fer-la realitat!

  • Telèfon i whatsapp: 93 667 09 21
  • E-mail: fvtorras@gmail.com
  • Mòbil: 671 525 699

Bona setmana!!

També et pot interessar

Deixa'ns un comentari