Oferta impressió de fotos

oferta_impressio_fotos_2015_1

Avui en dia fer una foto s’ha convertit en la cosa més normal de la nostra vida diària. Fem fotos quan treballem, quan mengem, quan comprem, quan anem de visita fins i tot quan dormim! La frase “una imatge val més que mil paraules” s’ha convertit en el nostre dia a dia, perquè volem compartir les nostres experiències i que millor que una foto per explicar-les.

D’aquests milers i milers de fotos quines són les que tornem a mirar? Poques…les que imprimim per posar en un marc, les que et demanen a l’escola dels teus fills? I si un cop a l’any fessim una selecció de les millors fotos i les guardessim en un àlbum o una caixa? Agafar-les i mirar-les serà molt més fàcil i disfrutarem molt més l’experiència de reviure els nostres millors records. Veure uns centenars de fotos diferents és molt més agradable que veure’n milers on la majoria són repetides, amb mala cara o ulls tancats.

T’animes?

Durant aquests mesos fem que gaudir d’aquests records sigui molt econòmic. Aprofita l’oferta i disfruta de la teva història, amb el temps veuràs que són un record molt especial.

 

També et pot interessar

Deixa'ns un comentari