Manualitats de Sant Jordi

Aquest any per Sant Jordi queda’t a casa fent manualitats!

El Sant Jordi del 2020 serà especial per no poder-se celebrar com ho fem normalment, però això no significa que sigui pitjor que els anys anteriors. Estem acostumats a omplir aquest dia de roses i llibres, passejant pels carrers plens de gent, amb paradetes, floristes, llibreries…gaudint de la primavera i del bon temps que ens acompanya. Però no és moment de recordar el que no podrem disfrutar sinó que es l’hora de pensar com fer que aquest Sant Jordi sigui tan especial com els altres!

Una diada a casa, en família, sortint a les finestres i balcons a saludar els veïns i veïnes, compartint moments que en altres diades no podem disfrutar, perquè anem a treballar, a l’escola o a realitzar les nostres activitats quotidianes…així doncs, t’animes a fer que aquest Sant Jordi sigui especial i diferent?

SÍ!!!

Segurament t’estan arribant moltes propostes de diversos temes i activitats: llegir contes i llibres que tinguis a casa, recitar poemes, escoltar música, intercanviar roses virtuals a les teves amistats, cuinar pastissos o galetes amb forma de rosa, etc…per això nosaltres també volem fer-te una proposta:

FEM MANUALITATS PER DECORAR CASA NOSTRA!

I per no fer-te perdre el temps buscant per internet, t’hem preparat alguns exemples de manualitats per fer a casa! Ara només et falta triar quina és la teva preferida!

ROSA PAPER DE SEDA

Segueix els passos per fer la rosa

Material necessari:

ROSA AMB OUERES

rosa_ous

Material necessari:

Porta llapis drac

Material necessari:

DRAC QUE TREU FOC PELS QUEIXALS

Construeix el drac i espanta a la teva família

Material necessari:

COLLAGE DE SANT JORDI

Regala un collage de Sant Jordi molt original

Material necessari:

PUNT DE LLIBRE DRAC

El millor punt de llibre per saber on seguir la teva lectura.

Material necessari:

DRAC PINÇA

Obre i tanca la pinça per fer parlar al drac!

Material necessari:

MURAL DE SANT JORDI

mural Sant Jordi
mural Sant Jordi

Material necessari:

Ja t’has decidit?? Si et falta algun material pots encarregar-lo a la nostra botiga online i venir a recollir-ho de dilluns a divendres d’11:00h a 13:30h.

Volem veure els resultats! Penja-ho a les xarxes socials i etiqueta’ns.

Que us ho passeu molt bé!!!

Bona diada de Sant Jordi!

També et pot interessar

Deixa'ns un comentari